Månedens brand i oktober er Le Klint

by ShopHelten

Familievirksomheden Le Klint er valgt som månedens brand i oktober og her kan du læse lidt mere om hvorfor:

LE Klint har leveret ikonisk kvalitetsbelysning siden 1943 og har siden været en af Danmarks fornemste ambassadører for dansk håndværk og design. Virksomhedens udvikling har skabt en moderne produktionsvirksomhed som er meget tro mod sine stærke traditioner for dansk håndværk i høj kvalitet, som er et kendetegn for Le Klint

Der er næppe mange danske designelskere, som ikke kender til det unikke og målbevidste brand LE Klint, der er kendt i hele verden for deres unikke håndværk, som de igennem årene har modtaget adskillige priser for. Brandet er kendetegnet ved kvalitet og eksklusivitet og er derfor så meget mere end bare lampe.

Den klassiske Le Klint-foldeteknik er en del af brandets DNA og anvendes til stadighed på nye måder i nye former, fremstillingsmetoder og funktioner som følger med den moderne udvikling. Lamperne er løbende blevet udviklet i samarbejde med forskellige arkitekter og designere som ligeledes har tilpasset designet med udviklingen i teknologien.

Vidste du, at Le Klint har været Kongelig Hofleverandør siden 2003? De har bl.a. leveret produkter til Dannebrog og til modtagegemakkerne i Københavns Lufthavn, hvor det udelukkende er Le Klint-produkter der er installeret. Dronning Margrethe har også besøgt virksomheden i Odense.

Le Klint tilbyder lamper til enhver smag og ethvert behov og du finder både bordlamper, væglamper, gulvlamper og pendler i sortimentet. Fælles for alle produkterne er, at de løfter det visuelle udtryk i det rum de bliver placeret i. Designet er rent og skarpt og giver en elegant og eksklusiv stemning.

Hos Vaalea er vi meget glade for at kunne tilbyde Le Klint’s efterspurgte og eksklusive lamper i vores sortiment og vi håber, at du bliver inspireret og måske finder netop den Le Klint lampe du søger, når du ser vores udvalg. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, har du spørgsmål eller brug for inspiration, så håber vi ,at du vil tage kontakt til os for vi vil meget gerne hjælpe dig på vej. Uanset hvad dine behov er, så kan vi hjælpe dig på vej med en løsning der passer lige præcis til dig, dit hjem, din virksomhed eller hvor du skulle have behov for det.