Lysindretning

Med det rigtige lys får du mest muligt ud af din indretning samtidig med et optimeret energiforbrug. Med lys kan vi skabe stemning og få rum til at syne større, men det er ikke altid så nemt at vælge det rigtige når der er et stort udvalg samtidig med tekniske begrænsninger og andre forhold at tage højde for.

Vores team af belysningseksperter er kendetegnet ved at have en stor faglig viden og erfaring med alt fra almindelig rumbelysning til teknisk belysning – og et serviceniveau i top!

Hvordan foregår det??

Vi kommer ud til dig og tager en snak om behov og ønsker. Vi fortæller lidt om. hvordan vi mener, at funktion og æstetik kan kombineres optimalt hos dig. Herfra tager vi udgangspunkt i, hvad du ønsker hjælp og inspiration til i forhold til både det praktiske, det funktionelle og det æstetiske i rummet.

Vi gennemgår de løsninger vi har fundet frem til, retter til og du får det samlede tilbud med forslag til lamper og priser tilsendt.

Vi kan tilbyde flere løsninger:

  • Et udkast/tilbud på vores bedste bud på hvilke lamper der passer til dine ønsker.
  • Et udkast/tilbud på vores bedste bud på hvilke lamper der passer til dine ønsker. inkl. montering og elektrikerarbejde.

 

Skal vi hjælpe dig??

Det koster ikke noget af få besøg af en af vores belysningseksperter og vi kan garantere, at du får et individuelt og gennemarbejdet forslag, der indeholder den bedste belysning uanset hvilket af boligens rum det drejer sig om. Vi bestræber os på, at komme med et forslag som integreres med belysningen i resten af boligens indretning.

Vi kan hjælpe dig uanset om du har en konkret udfordring eller du blot har et ønske om bedre belysning.

Vores erfaring er stor og stammer fra en lang række opgaver indenfor ombygninger, renoveringer og nybyggeri, så hvis du har et større projekt, er vi også behjælpelige med det.

Vi tilstræber altid at yde den bedste service og samtidig sørge for, at både rådgivning og projekt lever op til de individuelle ønsker og lovmæssige krav.

Kontakt os her hvis du vil bestille et besøg af en belysningsekspert eller du ønsker en snak om mulighederne for hjælp:

Tlf. +45 6916 2075

Mail: info@vaalea.dk