Vores Butik på 4000m2

Besøg vores flotte butik og showroom i Næstved

Vi byder velkommen indenfor i vores 4000 kvm. store showroom og butik på Kanalvej 1 i Næstved. Butikken rummer udover Vaalea.dk også Kjeps Bolighus og en stor Kop & Kande.

I butikken kan du opleve 300m2 lampebutik med inspiration fra mere end 40 forskellige brands og derudover kan du i hele det inspirerende showroom på 4000m2 se både trendsættende og klassiske lamper i funktion i boligens forskellige rum hvilket giver et rigtigt godt indtryk af både lampens lys, design og materialer.

I vores butik tilbyder vi dig rådgivning af fagfolk med mange års erfaring fra belysningsbranchen og du er derfor sikret den bedste vejledning til at indrette med det korrekte lys til dit behov. Hvis du ønsker besøg af en professionel belysningsekspert, kan du læse mere om det her.

Vi gør os umage for at du ved hvert besøg hos os oplever noget nyt som du måske aldrig har set før. Dette gør vi bl.a. ved konstant at eftersøge nye og unikke lamper og brands i hele Europa. Samtidig forsøger vi at udfordre det klassiske med det moderne og til tider legende i belysning for at skubbe til grænserne for hvordan vi kan indrette os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores store og inspirerende showroom på Kanalvej 1 i Næstved.